Черкаських малят навчали й розважали полісмени

Черкаських малят навчали й розважали полісмени

Охоронці порядку у Черкасах продовжують навчати дітей «дорожної грамоти». Цього разу патрульні зустрілись із дошкільнятами садочка № 31. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби патрульної поліції Черкас.

Патрульні не лише розповіли про правила безпеки на дорозі, а й провели заняття в ігровій формі.
Інспектори моделювали різні ситуації, в які найчастіше потрапляють маленькі пішоходи. Діти відповідали на запитання і розповідали, як правильно переходити проїжджу частину дороги, де, згідно з правилами, мають знаходитися неповнолітні в салоні машини, які сигнали подає світлофор та регулювальник.

Потім вартові правопорядку дозволили дітлахам посидіти в службовому авто, понатискати на кнопки, які подають спецсигнали та ознайомитися з ознащенням патрульного автомобіля. Зустріч була веселою і корисною.

Наступним закладом, куди завітали патрульні, став дитячий табір відпочинку «Мальва». Шкільні офіцери розповіли малим черкащанам про основні правила дорожнього руху, яких мають дотримуватися діти. Юні екологи були особливо допитливі: цікавилися роботою патрульних поліцейських, розпитували, як працюють світлофори зі звуковими сигналами та що потрібно знати, аби стати у майбутньому справжнім поліцейським.

На згадку про зустріч офіцери подарували відпочивальникам посібники та взяли участь у конкурсах, які підготували для них діти.

Черкаські шкільні офіцери й надалі будуть проводити профілактичні заходи для дітей. Але і дорослі мусять не залишатись осторонь, і щоразу нагадувати дітям про правила особистої безпеки на дорозі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x