Катеринопільські депутати вирішили питання зі створенням відділу освіти, молоді та спорту

Катеринопільські депутати вирішили питання зі створенням відділу освіти, молоді та спорту

30 червня 2016 року голова районної ради Віталій Верета провів друге пленарне засідання п’ятої сесії районної ради. Проекти рішень, які були внесені на розгляд депутатів, здебільшого стосувалися врегулювання питань, пов’язаних із ліквідацією відділів освіти та у справах сім’ї, молоді та спорту Катеринопільської райдержадміністрації, і відповідно утворенням нової юридичної особи – відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації. Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській обласній раді.

Спочатку депутати внесли зміни до рішення районної ради від 29.12.2015 № 2-5/VІІ «Про районний бюджет на 2016 рік», за якими новостворену установу визнано головним розпорядником коштів районного бюджету відповідної галузі. Для забезпечення фінансування відділу освіти, молоді та спорту перерозподілено кошторисні призначення, зменшивши видатки ліквідованих відділів райдержадміністрації та направивши їх новоствореному відділу.

У зв’язку зі змінами в структурі Катеринопільської районної державної адміністрації та відповідно зміною органів управління комунальними закладами, депутати внесли відповідні зміни до Переліку об’єктів районної комунальної власності і уповноважених органів, яким вони передані в управління, та інших рішень районної ради.

Потім депутати збільшили фінансування Катеринопільської центральної районної лікарні на проведення невідкладних видатків за рахунок вільних залишків на початок року.

Окрім того, виділили 14,2 тис грн районній державній адміністрації для співфінансування реалізації проекту «Поліпшення фізичного та емоційного стану дітей з обмеженими можливостями у відділенні денного догляду територіального центру надання соціальних послуг Катеринопільського району шляхом придбання та встановлення дитячого ігрового комплексу для дітей з обмеженими можливостями» за фінансової підтримки Посольства Федеративної Республіки Німеччина.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x