У Смілі освітяни створювали комфортне середовище для навчання

У Смілі освітяни створювали комфортне середовище для навчання

З березня по червень у ДНЗ «Смілянський ЦППРК» був проведений I етап обласного конкурсу «Створюємо комфортне освітнє середовище». Мета конкурсу – створення доступного, відкритого та привабливого освітнього середовища для професійного розвитку та самореалізації учнівської молоді, умов для зміщення фізичного, психологічного та соціального здоров’я всіх учасників освітнього процесу в навчальному закладі, формування позитивного іміджу навчального закладу в регіоні. Про це «Нова Доба» дізналася з сайту «Сміла».

На розгляд журі було представлено вісім робіт, серед яких – дидактичний засіб навчання, створення образу національного прапора, куточків символіки, традицій, живих елементів ландшафтного інтер’єру, фактурне упорядження поверхонь, оформлення інтер’єру читального залу бібліотеки та їдальні.

Журі конкурсу вивчило, проаналізувало та здійснило експертне оцінювання представлених конкурсних матеріалів та визначило переможців відповідно до вимог конкурсу, а саме:

– у номінації «Матеріально-технічна база закладу» переможцем став проект пристосування «Кутник – центрошукач», виготовлений учнем гр. № 4 Глуханюком О.В під керівництвом майстра в/н Вовка В.Л.;

– у номінації «Інформаційно-символічний простір» переможцем став проект«Створення комфортного освітнього середовища в читальному залі бібліотеки, викладанням мозаїчних панно з використання символіки української вишивки», виготовлений учнями групи № 25 під керівництвом майстра в/н Урсакій Т.В.;

– у номінації «Здоров’язберігаючий простір» переможцем став проект «Я – патріот України», створений учнями груп №4 та №11 під керівництвом викладача Клімової В.І.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x