Робоча група прокуратури області займеться масовими акціями протесту

Робоча група прокуратури області займеться масовими акціями протесту

З метою забезпечення належного виконання Закону України «Про усунення негативних наслідків та недопущення переслідування та покарання осіб з приводу подій, які мали місце під час проведення мирних зібрань» від 29 січня цього року та ефективного розслідування кримінальних проваджень про злочини, пов’язані з масовими акціями протесту, у прокуратурі Черкаської області створено робочу групу.

Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі прокуратури Черкаської області.

Групу очолює прокурор області, а до її складу входять його заступники, начальники управлінь, відділів та старші прокурори прокуратури області.

«Особливої уваги буде надано забезпеченню організації установлення фактичного вчинення учасниками масових акцій протесту дій, передбачених цим Законом, а також виконання вимог щодо звільнення осіб від кримінальної відповідальності чи покарання за вчинення зазначених злочинів», – повідомив прокурор області Геннадій Дем’яненко.

Нагадаємо, що слідчим відділом Соснівського РВ у Черкасах УМВС України в області проводиться досудове розслідування кримінальних проваджень за фактами масових заворушень та блокування 23 і 27 січня цього року адміністративної будівлі Черкаської облдержадміністрації.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x