Монастирищенські «Україночки» влаштували творчий вечір

Монастирищенські «Україночки» влаштували творчий вечір

На вихідних у приміщенні районного Будинку культури пройшов творчий вечір дівочого театру пісні «Україночки» РБК (керівник Оксана Кудин). Колектив зовсім молодий, однак уже встиг завоювати визнання у глядачів. До речі, це єдиний юнацький гурт у Монастирищенському районі, який співає українські народні пісні в сучасній обробці. Як повелось останнім часом, цей концерт був зовсім не схожий на інші. Юні й надзвичайно талановиті дівчата-монастирищанки – Анастасія Світлишна, Аліна Тарасюк, Анна Козій, Оксана Кравчук, Олена Поліщук, Анна Матушко та Юлія Кибалюк – запросили до себе в гості поціновувачів народного мистецтва, рідних та друзів. «Нова Доба» про це дізналася в Монастирищенській РДА.

Монастирищенські «Україночки» влаштували творчий вечір

Протягом майже двох годин учасниці колективу та їхні гості дарували глядачам українські народні пісні, запальні танці та незабутні враження. Керівник колективу, Оксана Кудин, щиро подякувала своїм вихованкам за щиру й непідробну любов до української пісні, вміння вчитись і працювати в команді, низько вклонилась батькам за таких талановитих дітей, їхнє терпіння і висловила щирі побажання успіхів та удачі на життєвій ниві випускницям театру пісні «Україночки» (четверо учасниць закінчили 11 клас). Слова вдячності прозвучали й з уст директора районного Будинку культури Тетяни Бондарчук, яка вручила дівчаткам грамоти за високий професіоналізм та вагомий внесок у розвиток культури Монастирищини.

Фінальною крапкою творчого вечора дівочого театру пісні «Україночки» стало спільне (з керівником та колишніми учасницями – Анною Моргонюк та Дашою Плевако) виконання пісні «Хай у вас буде всього доволі!»

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x