Веслувальники УДПУ завоювали 12 медалей чемпіонату України

Веслувальники УДПУ завоювали 12 медалей чемпіонату України

Веслувальники УДПУ завоювали 12 медалей чемпіонату України та вибороли право виступати за Україну на міжнародних змаганнях. Про це «Нова Доба» дізналася від Управління освіти і науки ЧОДА.

Студенти факультету фізичного виховання Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини успішно виступили на чемпіонаті України з веслування серед молоді до 23 років та юніорів 1997-1998 р.н., що проходив у місті Дніпро.

У складі збірної команди Черкаської області виступали Наталія Мельник, Богдан Щербак, Назар Щербак, Олександр Гарань, Юлія Юрійчук, Владислав Мегесь, Ярослав Фриюк, Владислав Карнаух та Микола Чаплоуцький.

За результатами змагань, в яких взяли участь 24 команди із 22 областей України, студенти-спортсмени з Черкащини вибороли повний комплект нагород: 3 «золота», 4 «срібла» та 5 бронзових медалей.

Юлія Юрійчук здобула золоту нагороду у заїзді байдарок-двійок на дистанції 500 м, стала срібним призером на дистанції 500 метрів у заїзді байдарок-одиночок та байдарок-четвірок.

Владислав Мегесь виборов золоту медаль у заїзді байдарок-двійок на дистанції 1000 м та на дистанції 500 м, срібну нагороду у заїзді байдарок-четвірок на дистанції 1000 м та бронзову нагороду у заїзді байдарок-четвірок на дистанції 500 м.

Олександр Гарань завоював бронзові нагороди у заїзді байдарок-четвірок на дистанції 1000 м та байдарок-двійок на дистанції 500 м.

Наталія Мельник отримала срібну нагороду на дистанції 500 метрів у заїзді байдарок-четвірок.

Владислав Карнаух здобув бронзову медаль в заїзді каное-четвірок на дистанції 200 м.

Ярослав Фриюк завоював бронзову нагороду в заїзді байдарок-четвірок на дистанції 500 м.

За результатами чемпіонату вихованці факультету фізичного виховання УДПУ Владислав Мегесь та Юлія Юрійчук ввійшли до складу національної збірної з веслування і вибороли право захищати честь нашої держави на міжнародних змаганнях – чемпіонаті Європи, що відбудеться 14-17 липня в Болгарії, та чемпіонаті світу, який 28-31 липня пройде у Білорусії.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x