Три райони Черкащини провалили завдання з призову

Три райони Черкащини провалили завдання з призову

Черкаська область виконала план з призову на строкову службу на 100 %, але у трьох районах виникли серйозні проблеми. Про це розповів обласний віськовий комісар Євгеній Курбет. Про це «Нова Доба» дізналася з сайту УНН-Центр.

«Наше планове завдання – 554 призовники – область виконала на 100 відсотків. Але Монастирищенський, Уманський, Христинівський райони виконали план не в повному обсязі, і ми були змушені перерозподілити планові завдання між районами, щоб допомогти цим районам. Причини такої ситуації в тому, що надто слабкою була організація взаємодії військових комісаріатів з органами влади та місцевого самоврядування, керівниками підприємств», – повідомив Євгеній Курбет.

Він проаналізував ситуацію в кожному з цих районів. У Христинівському при плановому завданні у 25 призовників до лав ЗСУ на строкову службу призвали 20, і це при тому, що на обліку в районі перебуває 712 призовників. З 23 сільских рад району у 13 не змогли призвати жодного призовника. Аналогічна ситуація у Монастирищенському районі: тут призвали 15 строковиків з 22 запланованих, при тому, що на обліку 903 призовники. У районі 28 сільських рад, і у 18 з них не призвали жодного строковика. Найгірше ж склался ситуація в Уманському районі: 26 призваних на строкову службу з 45, яких мали призвати за планом, при понад 4 тисячах таких, що перебувають на обліку.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x