В Умані затримали гаражного крадія

В Умані затримали гаражного крадія

Раніше судимий уманчанин вирішив заробляти кошти крадіжками. Проник до гаражного приміщення потерпілого, звідти викрав електроінструменти на загальну суму близько 6 тисяч гривень і відразу їх продав. Дії зловмисника слідчі кваліфікують за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Уманського відділу поліції звернувся 53-річний житель міста і повідомив про незаконне проникнення до його гаража, з якого зникли електроінструменти.

Слідчо-оперативна група, що прибула за викликом, оглянула місце події, вилучила речові докази та від місцевих жителів дізналася, що речі, схожі на крадені, продавав невідомий чоловік.

За описом було встановлено його особу, ним виявився раніше судимий 30-річний місцевий житель. Чоловіка запросили до поліції. Розуміючи, що його викрито, той зізнався у вчиненому. Розповів, що так заробляє гроші на прожиття. Замок гаража близько 6-ї години ранку пошкодив фомкою, а викрадені електроінструменти відразу продав.

За даним фактом Уманським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x