Секрети водних надувних іграшок

Секрети водних надувних іграшок

✓ Купуючи надувну іграшку, вимагайте, щоб товар при вас розпакували і надули. Тільки так можна побачити різні дефекти й пошкодження.
✓ Перед тим, як купувати, потріть виріб наслиненим пальцем. Якщо він почне линяти, краще зупинити вибір на іншій іграшці.
✓ Шви на надувних матрацах, тваринах чи інших фігурах не повинні бути гострими.
✓ Обирати необхідну іграшку потрібно залежно від віку й індивідуального характеру дитини. Для найменших купальщиків (1,5 – 3 роки) можна купити круг-ходунки. У ньому є спеціальні отвори для ніжок, з яких малюк не зможе випасти. Трішки старші діти (3 – 5 років) можуть користуватися класичним кругом. Утім, для них варто взяти іграшку з головою якоїсь тварини, за яку можна триматися.
✓ Якщо ж дитина хоче відчувати себе у воді самостійною, їй можна придбати надувний жилет або нарукавники. Жилет дозволяє тілу розташовуватися у воді горизонтально і допомагає швидше навчитися плавати.
✓ Нарукавники заважають плавати, оскільки вони обмежують рух рук. Зате вони дають максимальний рівень свободи і дозволяють звикнути до води і не боятися її.

✓ Матрацики не варто використовувати дітям молодше 12 років. На відміну від дорослого, дитина не буде спокійно і врівноважено лежати на воді. Вона почне крутитися, і рано чи пізно перекинеться. На глибині така ситуація може закінчитися трагедією.
✓ Не накачуйте надувний виріб до максимуму. Врахуйте, що внутрішній тиск збільшиться ще й після того, як на нього ляжуть чи сядуть.
✓ Під час купального сезону наповнюйте виріб повітрям не частіше, ніж 1 раз у 2 дні.
✓ Поясніть дітям, що матраци, круги й інші іграшки не призначені для того, щоб на них стояти чи стрибати.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x