У Руській Поляні горів сарай

У Руській Поляні горів сарай

Повідомлення про пожежу в надвірній споруді на вулиці Гоголя до оперативно-координаційного центру Управління надійшло 9 липня о 04:00 із села Руська Поляна. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Сусіди, які побачили дим, що виходив з-під покрівлі споруди, одразу сповістили господарів та зателефонували до Служби порятунку «101».

Ще до прибуття на місце події пожежників люди за допомогою підручних засобів розпочали боротьбу з вогнем та вивели у безпечне місце 23 свиней, які утримувалися в хліві.

Спільними зусиллями рятувальників 3-ї Державної пожежно-рятувальної частини, пожежної сторожової охорони СТОВ «Зоря» та Руськополянського лісництва, пожежу було ліквідовано. Завдяки професійним діям вогнеборців також вдалося запобігти розповсюдженню вогню на поруч розташовані двоповерховий житловий будинок та гараж.

Причина пожежі та збитки, завдані вогнем, з`ясовуються. У результаті пожежі вогнем знищено покрівлю споруди та крупорушка, в диму також загинуло одне порося.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x