Спортивній сім’ї із Чигиринщини вручили Подяку НОКУ

Спортивній сім’ї із Чигиринщини вручили Подяку НОКУ

Багато наших земляків пишаються своїми родинами. Серед таких і сім’я Людмили і Андрія Захарченків. Педагоги за фахом, вони зуміли створити своє сімейне гніздечко теплим і затишним. Серед їхніх чималих досягнень у житті, чи не найперше місце займає спорт. У цій родині батьки – приклад для своїх дітей в усьому. Вони – команда! В переважній більшості спортивних змагань міста Захарченки – і батьки, і діти, беруть участь. На підтвердження цього численні заслужені нагороди. «Нова Доба» про це дізналася в Чигиринській РДА.

Відома ця родина не лише в нашому славному краї, а й далеко за межами області. Цьогоріч в Миколаєві на фіналі чемпіонату України з шахів Черкащину представляв наймолодший із родини – Владислав. Він гідно презентував нашу область, посівши призові міста.

Днями голова райдержадміністрації Володимир Клименко зі словами подяки та побажанням нових звершень і нагород вручив Людмилі Захарченко Подяку відділення Національного олімпійського комітету України в Черкаській області за вагомий внесок у розвиток волейболу та пропаганду олімпійського руху на Черкащині.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x