На Черкащині негода повалила дерева

На Черкащині негода повалила дерева

Повідомлення про те, що в Черкасах на проїжджу частину дороги провулку Андрія Химка старе дерево було повалено сильним поривчастим вітром надійшло на пункт зв\’язку Служби порятунку 9 липня о 22:40. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Унаслідок події, було частково перекрито автомобільний шлях до житлових будинків. На місце події прибули фахівці інженерної групи Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління. Застосувавши спеціальний інструмент, фахівці ДСНС розрізали і прибрали з дороги повалене дерево, таким чином звільнивши проїзд.

Аналогічний випадок стався опівночі у місті Ватутіне Звенигородського району. Дерево, яке не витримало поривів шквального вітру, впало на проїжджу частину вулиці Кривошеї.

Унаслідок цієї події було ускладнено рух автотранспорту. Рятувальники чергового караулу пожежно-рятувальної частини міста Ватутіне, які оперативно прибули на місце події, розрізали стовбур деревини та розблокували автодорогу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x