Канівські лісівники облаштували рекреаційний пункт

Канівські лісівники облаштували рекреаційний пункт

Щоб відпочинок на природі був безпечним та комфортним, для відпочивальників та подорожніх лісівники облаштовують спеціальні рекреаційні пункти. Такі «гостьові зони» розташовують на ділянках поблизу автошляхів та часто відвідуваних туристами місць. Про це «Новій Добі» повідомили в обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

За словами директора Канівського лісгоспу Едуарда Симоненка, лісівники дбають про належний стан рекреаційної мережі постійно. Наглядають як за станом споруд, так і за порядком на території. Навели лад по усіх структурних підрозділах підприємства.

– Рекреаційні пункти є в кожному лісництві лісгоспу, проте найбільш привабливими для туристів є рекреаційні пункти Софіївського та Михайлівського лісництв. Обидва розташовані поблизу автодороги Канів-Черкаси, – розповідає Едуард Симоненко.

Через таку «популярність» і увага до них особлива. Тож і цьогоріч до туристичного сезону об’єкти оновили на радість відпочивальникам.

Так, рекреаційний пункт Софіївського лісництва було відремонтовано, а поруч додатково облаштували ще одну альтанку для відпочинку. Потрудилися над оновленням рекреаційного пункту і михайлівські лісівники.

Для любителів багаття в обох пунктах встановили мангали. Усе для того, аби максимально убезпечити насадження від неконтрольованого вогню. Встановили також попереджувальні знаки та аншлаги. Додатково відвели місце для сміття, щоб протидіяти засміченню масивів.

На проведеній роботі не зупиняються, тож в мережі рекреаційних об’єктів Канівського лісгоспу невдовзі очікується поповнення.

– До кінця року плануємо облаштувати ще два нові рекреаційні пункти у Степанецькому та Канівському лісництвах, – поділився планами директор підприємства.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x