Канівчанин гуляв на викрадені у співмешканки гроші

Канівчанин гуляв на викрадені у співмешканки гроші

З домоволодіння чоловік викрав банківську картку та зняв 900 гривень, які витратив на оковиту та розваги. Чоловіка відшукали працівники поліції та доставили до відділення поліції. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Канівського відділення поліції звернулась 44-річна жителька одного із сіл районів. Жінка повідомила, що з її будинку викрадено банківську картку. Також вона додала, що в крадіжці підозрює свого співмешканця, який уже певний період часу не з’являється вдома.

Працюючи над заявою потерпілої, правоохоронці поспілкувались з сільськими жителями, від яких дізнались, що 31-річний чоловік заявниці декілька днів поспіль витрачав гроші на розваги та пригощав своїх знайомих алкоголем. Також розповіли, що кошти він знімав із банківської картки. Правоохоронці чоловіка відшукали та доставили до відділення поліції. Він зізнався у скоєному, в нього вилучили викрадену картку.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x