Рятувальники здійснили профілактичний рейд узбережжям річки Рось

Рятувальники здійснили профілактичний рейд узбережжям річки Рось

12 липня співробітники Корсунь-Шевченківського районного сектору Управління ДСНС у Черкаській області здійснили профілактичний рейд узбережжям річки Рось. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

За статистикою, чи не кожного року під час купального сезону річка Рось, демонструючи свій норов, забирає людські життя.

Як відомо, береги річки Рось окрім своєї неймовірної краси, славляться також крутими кам’яними схилами, з яких полюбляє пірнати у воду місцева молодь. Саме тому інспектори ДСНС звернули увагу на любителів екстремального відпочинку. Спілкуючись із молоддю, фахівці ДСНС навели приклади трагедій та застерегли від розповсюджених помилок, яких припускаються відпочивальники через необачність та неуважність.

Під час рейду рятувальники наголосили відпочивальникам, що для купання варто обирати лише спеціально визначені для цього місця, щонайменше вони повинні бути перевірені і знайомі. Також фахівці Служби порятунку, вручивши місцевим жителям інформаційні листівки, нагадали правила безпечного відпочинку на воді та техніку надання першої медичної допомоги потопаючому.

Люди з уважністю та повагою ставилися до роботи рятувальників, дослухалися до порад та дякували за турботу. Подібні заходи в районі будуть проводити постійно і триватимуть до повного закриття купального сезону.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x