У Ватутіному юнак обікрав підвал

У Ватутіному юнак обікрав підвал

Крадіжку зафіксувала камера відеоспостереження, яка була вмонтована на будинку. Хлопця відшукали протягом доби та доставили до відділу поліції. Речові докази вилучено. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До Звенигородського відділу поліції зателефонував 53-річний житель міста Ватутіне. Чоловік повідомив, що його підвальне приміщення обікрали. На вказану адресу виїхала слідчо-оперативна група.

Як з’ясувалося, заявник вранці вийшов з дому та помітив, що замок до підвальних дверей зламаний, а зсередини приміщення викрадено два домкрати, декілька наборів з інструментами та м’ясорубку. Правоохоронці провели огляд місця події та помітили, що на будинку вмонтована камера відеоспостереження, яка спрямована саме на підвальне приміщення. Переглянувши відео, правоохоронцям вдалось з’ясувати, що зловмисник – 19-річний місцевий житель. Молодика доставили до відділу поліції для пояснень. За місцем його проживання працівники поліції вилучили викрадені речі.

За даним фактом слідчим відділенням Звенигородського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x