На очах у жителів Черкас викрали чоловіка (ВІДЕО)

На очах у жителів Черкас викрали чоловіка (ВІДЕО)

13 липня о 20.30 до патрульної поліції зателефонували містяни і повідомили про те, що на площі 700-річчя невідомі особи силоміць затягли до авто громадянина, який гукав на допомогу, і поїхали в невідомому напрямку. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби патрульної поліції Черкас.

Отримавши орієнтування на транспортний засіб, марку машини та державний номер, патрульні задіяли план «Перезоплення» і роз\’їхалися по ділянках. Volkswagen Passat було помічено на вулиці Чигиринській.

Інспектори намагалися зупинити машину, але водій не відреагував на законні вимоги та почав тікати. Автомобіль мчав на шаленій швидкості, маневрував на дорозі, чим створював загрозу життю інших учасників дорожнього руху.

Його наздогнали в центрі села Червона Слобода. Як повідомляють у ГУ НП, в багажнику авто знаходився 32-річний житель Черкаського району, побитий та в синцях. Йому терміново викликали бригаду швидкої допомоги, яка забрала чоловіка до 3-ї міської лікарні.

В автомобілі знаходилось троє сп’янілих чоловіків. Своє викрадення чоловік не підтвердив. Пояснив, що впав, розбив лице і попросив своїх знайомих відвезти його додому.

Для з’ясування обставин, всіх фігурантів було доставлено до Черкаського відділу поліції, де було встановлено, що чоловік, якого було виявлено в багажнику автомобіля, перебуває у розшуку та причетний до ряду крадіжок, що трапилися в одному із сіл Черкаського району. Крім того, під час огляду автомобіля правоохоронці виявили запал до гранати, походження якого встановлюється.

Автівку та речові докази вилучено. За фактом події відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 355 (Примушування до виконання чи невиконання цивільно-правових зобов\’язань) Кримінального кодексу України. На водія, який керував автомобілем в стані алкогольного сп’яніння, що підтверджено результатами експертизи, складено протокол за статтею 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп\’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) Кодексу по адміністративні правопорушення. На даний час триває слідство.

По приїзді слідчі оглянули транспортний засіб, з якого, у присутності понятих, вилучили запал від гранати.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x