На Черкащині виявили авто з підробленим номером кузова

На Черкащині виявили авто з підробленим номером кузова

Працівники Територіального сервісного центру МВС 7141, що у місті Черкаси, разом з фахівцями експертної служби МВС виявили автомобіль з перебитим номером кузова. 13 липня до ТСЦ звернувся місцевий житель, власник автомобіля FORD SIERRA 1985 року випуску, з проханням перереєструвати його автомобіль згідно договору купівлі-продажу на нового власника. Про це «Нова Доба» дізналася від ЧРСЦ МВС України.

Працівники сервісного центру розпочали операцію переоформлення ТЗ, однак під час дослідження автомобіля експертами Черкаського НДЕКЦ МВС України було встановлено, що номер кузова даного автомобіля не відповідає шрифту знаків, які використовуються заводом-виробником на аналогічних транспортних засобах. А під час більш детального огляду також виявилося, що номер кузова автомобіля FORD SIERRA закріплено на номерній панелі кустарно.

Тож машину та її власника затримано до встановлення всіх обставин. Матеріали зареєстровано в журнал єдиного обліку надходження повідомлень. Триває перевірка працівниками поліції.

У Регіональному сервісному центрі МВС в Черкаській області просять громадян бути обачними під час купівлі транспортних засобів. У разі виникнення будь-яких сумнівів рекомендуємо звертатись до Територіальних сервісних центрів МВС та фахівців експертної служби МВС області.

Пам`ятайте, підробка ідентифікаційних номерів транспортного засобу – це кримінальний злочин, за який можна поплатитися обмеженням волі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x