У Звенигородці затримали серійного злодія

У Звенигородці затримали серійного злодія

Правоохоронці затримали чоловіка, який в пошуках коштів на оковиту за добу обікрав два домоволодіння жителів Звенигородки. Слідством доведено ще 2 епізоди його кримінальної діяльності. Відкрито ряд кримінальних проваджень за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Водночас до Звенигородського відділу поліції звернулися двоє жителів міста та повідомили, що невідома особа обікрала їх домоволодіння. В одної жінки зникла чавунна плита, у іншої – металеве ліжко. В обох випадках зловмисник потрапляв до приміщення шляхом через розбите вікно.

Правоохоронці, що прибули у складі слідчо-оперативної групи, оглянули місце події та вилучили речові докази. Від місцевих жителів дізналися, що бачили чоловіка, який кудись переносив речі, схожі на викрадені. Було встановлено його особу, ним виявився непрацюючий 27-річний житель одного із сіл Звенигородського району.

Чоловіка відвідали за місцем проживання, де поліцейські вилучили викрадене. З його слів стало відомо, що викрадені речі він планував здати на брухт, а кошти витратити на горілку. В ході слідства було встановлено, що підозрюваний причетний ще до 2 крадіжок із домоволодінь.

За даними фактами Звенигородським відділом поліції відкрито ряд кримінальних проваджень за частиною 2 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. За вчинене чоловіку загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до п\’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x