1300 дітей учасників АТО вже оздоровилися цього літа на Черкащині

1300 дітей учасників АТО вже оздоровилися цього літа на Черкащині

Цього літа вже оздоровилися 1 319 дітей учасників АТО та 19 дітей, батьки яких загинули в АТО. Загалом же на Черкащині послугами оздоровлення та відпочинку заплановано охопити 1 814 дітей АТОвців та 33 дитини, батьки яких загинули у зоні проведення АТО. Про це «Новій Добі» повідомили в Черкаській ОДА.

Також коштом обласного бюджету оздоровлено 152 дитини учасників АТО та батьки яких загинули в зоні проведення АТО. Вони відпочивали в оздоровчих закладах Одещини та Черкащини. Оздоровчі послуги діти цієї категорії отримують і в ДП УДЦ «Молода гвардія» (4 дитини, учасників АТО та 5 осіб, батьки, яких загинули в зоні проведення АТО), ДП МДЦ «Артек» (1 дитина учасника АТО). Обидва центри оздоровлюють дітей цілорічно.

– В області проживає 2 197 дітей учасників АТО та 33 дитини, батьки яких загинули у зоні проведення АТО, – говорить начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту ОДА Максим Зеленський. – Пріоритетне завдання для нас – забезпечити послугами з оздоровлення більшість цих дітей. Приміром, цього року ми закупили 815 путівок, що майже вдвічі більше, ніж торік. При їх розподілі будемо орієнтуватися саме на оздоровлення та відпочинок категорійних дітей.

Загалом же, за словами посадовця, в області проживає понад 119 тисяч дітей шкільного віку. Цьогоріч протягом літнього періоду оздоровчими та відпочинковими послугами заплановано охопити більше 81 тисячі з них.

– На сьогодні вже оздоровилися 8 234 дитини, а в таборах відпочили 41 726 малих черкащан, – підсумував Максим Зеленський.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x