У Чорнобаї вирішували питання протипожежного водопостачання

У Чорнобаї вирішували питання протипожежного водопостачання

18 липня під керівництвом голови райдержадміністрації Сергія Джоболди за участі голови районної ради Григорія Зінченка, заступника голови райдержадміністрації Валентини Стилик відбулась нарада з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, органів виконавчої влади, підприємств, установ, організацій. Про це «Нова Доба» дізналася від Чорнобаївської РДА.

Про стан протипожежного водопостачання по смт. Чорнобай доповів начальник Чорнобаївського районного сектору Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в Черкаській області Олександр Полубєхін, який доповів про проведену перевірку пожежних гідрантів та виявленню ряду недоліків, які впливають на результати пожежогасіння.

Про заходи щодо поліпшення технічного стану зовнішніх протипожежних вододжерел на території смт Чорнобай доповіла Чорнобаївський селищний голова Алла Мірошніченко:

– Відновлення роботи гідрантів потребує, по-перше, значних коштів, а, по-друге, виконання даних робіт складне з технічної сторони, адже для заміни, наприклад, одного гідранта необхідно перекривати водопостачання половини селища. Ц минулому році із селищного бюджету було виділено 5 тис. грн. на технічне обслуговування гідрантів. При уточненні селищного бюджету в 2016 році виділено кошти на придбання люків в сумі 1200 грн. Чорнобаївським КП «ВУЖКГ» проведено роботи по вирівнюванню люків колодязів та планується ввести в дію 4 нові гідранти.

Наприкінці наради голова райдержадміністрації Сергій Джоболда наголосив також на прискоренні підготовчої роботи закладів соціальної сфери району до нового опалювального сезону – Тож уже зараз є необхідність підтягнути всі показники, зокрема, з підготовки та оновлення котелень, водопровідних та каналізаційних мереж, ремонту покрівель та інше. Крім того, погасити заборгованість за спожитий природний газ минулого опалювального сезону, – варто забезпечити проведення заходів, які сприятимуть скороченню споживання природного газу та його заміщення альтернативними видами палива.

За результатами засідання було підготовлено протокольні доручення, спрямовані на вирішення піднятих питань.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x