У ЧНУ розпочалися вступні випробування та творчі конкурси

У ЧНУ розпочалися вступні випробування та творчі конкурси

18 липня у Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького розпочалися вступні випробування та творчі конкурси. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби закладу.

З 18 по 27 липня близько тисячі осіб візьме участь у вступних випробуваннях. 150 абітурієнтів стануть учасниками творчих конкурсів із фізичного виховання, 120 – із журналістики та близько 100 – із образотворчого мистецтва, декоративного мистецтва та реставрації.

Відповідально поставилися до завдання майбутні художники, яким першими випало продемонструвати свої таланти та здібності.

Аліна Тарнавська зі Шполянського району мріє вступити в Черкаський національний з дитинства та впевнена, що в неї все вийде.

З міста Шпола приїхала й Таміла Трощенко. Дівчина закінчила Черкаський медичний коледж, але, пропрацювавши рік у медицині, зрозуміла, що треба займатися улюбленою справою – образотворчим мистецтвом.

Черкащанка Марія Голик хоче присвятити життя портретному малюнку. Любов до олівця, пензлика, фарб та полотна абітурієнтка перейняла від батька, який є її найвимогливішим учителем.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x