У Черкасах затримали жителя Донеччини, який зривав золоті ланцюжки

У Черкасах затримали жителя Донеччини, який зривав золоті ланцюжки

Ним виявився 33-річний раніше судимий житель Донецької області. Чоловік намагався пограбувати чергову жертву в місті Черкаси. Його вдалося затримати завдяки небайдужому молодому чоловіку. Слідством доведено ще 4 епізоди його кримінальної діяльності в місті. Про це «Нова Доба» дізналася в Секторі комунікації ГУ Нацполіції в Черкаській області.

Близько 19 години до поліції надійшло повідомлення від 47-річної черкащанки про грабіж. Потерпіла розповіла правоохоронцям, що йшла з роботи додому. Неподалік будинку, де вона проживає, ззаду до неї підійшов невідомий чоловік, почав давити їй шию і намагався зірвати золотий ланцюжок. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група Черкаського відділу поліції.

Затримати зловмисника правоохоронцям допоміг перехожий. Зловмисником виявився раніше судимий за грабежі та крадіжки 33-річний житель Макеївки, що на Донеччині. В ході слідства було встановлено, що затриманий протягом 3 тижнів вчинив ще 4 подібних грабежа в Південно-західному районі та на вулиці Смілянській. Викрадені золоті ланцюжки здавав в ломбарди.

За даним фактом слідчим відділом Черкаського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років. Триває слідство.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x