ФК «Тальне» може припинити своє існування

ФК «Тальне» може припинити своє існування

У неділю, 17 липня, ФК «Тальне» не приїхав на виїзний матч першої ліги чемпіонату області з футболу проти ФК «Маїс-Вергуни». Футболістам не виділили автобус. Футбольному клубу зараховано поразку 0:3. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

– Таке сталося вперше за всю історію тальнівського футболу. Автобус нам завжди виділяв відділ освіти, – каже головний тренер команди Сергій Черепенко. – Цього разу сказали, що автобус поламався. Начальника відділу освіти немає – у відпустці. Голова районної ради – у відпустці. Водій сказав, що автобус розібраний і сам він нібито теж у відпустці. Ми постояли та й розійшлися.

Сергій Петрович не бачить перспектив у тальнівського футболу:
– Спонсора у команди немає. Грошей на рахунку – нуль. Якщо до 21 серпня кошти не будуть знайдені, то футбольний клуб «Тальне» зніметься з чемпіонату й припинить своє існування\”.

Футбольна команда в Тальному з’явилася відразу після війни. ФК «Тальне» двічі ставав чемпіоном Черкаської області – в 1998 та 1999 роках. Ще двічі фінішував на другому місці. У 1997 команда здобула кубок області. Тричі грала у фіналі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x