Пожежники перевірили підприємство на Христинівщині

Пожежники перевірили підприємство на Христинівщині

19 липня рятувальники Христинівського районного відділу управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Черкаській області провели рейдові перевірки місцями збирання врожаю зернових культур, а також перевірили зернозбиральну техніку та механізми, задіяні на жнивах, на технічну відповідність вимогам пожежної безпеки. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Зокрема, фахівці ДСНС завітали до сільськогосподарського товариства «Верхнячка – Агро». Під час рейдової перевірки рятувальники відмітили високий ступінь готовності господарства до проведення польових та зернозбиральних робіт.

Розуміючи можливі небезпеки, у господарстві також передбачено на період жнивної компанії чергування пожежогасильної техніки. У ході перевірки рятувальники провели додатковий протипожежний інструктаж співробітникам господарства та провели теоретичне заняття щодо правильного та ефективного використання вогнегасників.

Під час заходу рятувальники роздали усім тематичні листівки та експрес-інформації з питань дотримання правил пожежної безпеки у період жнив та розповіли присутнім про найпоширеніші причини виникнення пожеж під час жнивних кампаній минулих років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x