У Смілі затримали серійного крадія кави

У Смілі затримали серійного крадія кави

У Смілі затриманий 29-річний раніше судимий місцевий житель, що спеціалізувався на крадіжках кавового напою з крамниць міста. Слідством доведено 7 епізодів його кримінальної діяльності. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Смілянського відділу поліції зателефонував приватний підприємець зі Сміли і повідомив про крадіжку кави з його крамниці. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Від потерпілого правоохоронці дізналися, що крадіжка відбулася 3 дні тому, а нестачу кавового напою вони виявили тільки тоді, коли проводили переоблік товару. З відео камер спостереження було встановлено підозрювану особу. Ним виявився раніше судимий 29-річний місцевий житель. Його знайшли на одній із вулиць міста та запросили до поліції для дачі показів. Чоловік не став відпиратися і відразу зізнався у вчиненому. Розповів, що не працює і в такий спосіб заробляє на прожиття. Каву з крамниці легко вкрасти і на неї є попит. У ході слідства було доведено, що підозрюваний причетний ще до 7 крадіжок кави з крамниць міста.

За даними фактами Смілянським відділом поліції відкрито ряд кримінальних проваджень за частиною 2 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Затриманому обрана міра запобіжного заходу – тримання під вартою. За вчинене чоловіку загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до п\’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x