Багатодітній мамі з Рацевого присвоїли звання «Мати–героїня»

Багатодітній мамі з Рацевого присвоїли звання «Мати–героїня»

Багатодітній матері з села Рацеве, яка виховала в своїй родині п’ятеро дітей, Указом Президента України від 07.05.2016 №198/2016 присвоєно звання «Мати–героїня». Про це «Нова Доба» дізналася у Чигирнській РДА.

Багатодітній мамі з Рацевого присвоїли звання «Мати–героїня» Днями голова Чигиринської райдержадміністрації Володимир Клименко вручив Надії Головко нагрудний знак та посвідчення почесного звання України «Мати–героїня».

Вручаючи відзнаку, Володимир Андрійович привітав Надію Степанівну з отриманням державної нагороди та подякував за материнський подвиг. Побажав, щоб діти завжди тішили свою неньку увагою, добрим та щирим словом, віддаючи любов, з якою їх виростили та виховали.

Нагадаємо, Почесне звання України «Мати-героїня» присвоюється жінкам, які народили та виховали до восьмирічного віку п’ятьох і більше дітей, у тому числі усиновлених в установленому законодавством порядку.

При цьому враховується вагомий особистий внесок мам у виховання дітей в сім’ї, створення сприятливих умов для здобуття ними освіти, розвитку творчих здібностей, формування високих духовних і моральних якостей.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x