На Монастирищині звітували про фінансування ремонту доріг

На Монастирищині звітували про фінансування ремонту доріг

20 липня у великій залі адмінбудинку відбувся семінар голів місцевих рад, який провів голова райдержадміністрації Олег Недогода. У семінарі взяли участь заступник голови райдержадміністрації Руслан Терещук, заступник голови районної ради Майя Фариба, керівники управлінь, відділів райдержадміністрації та служб району. Про це «Нова Доба» дізналася у Монастирищенській РДА.

Про хід ремонту доріг комунальної власності та доріг загального користування місцевого значення доповідала Ольга Огнева, провідний спеціаліст сектору регіонального розвитку, містобудування та архітектури райдержадміністрації. Вона повідомила, що на 2016 рік Програмою передбачено фінансування ремонтних робіт на дорогах загального користування на загальну суму 1 200 тис. грн.

Рішенням сесії районної ради від 22 квітня виділено 500 тис. грн. на фінансування ремонтних робіт на дорогах загального користування місцевого значення.

Станом на 1 липня цього року територіальними громадами району рішеннями сесій виділено 805 тис.грн. та надано субвенцій районному бюджету на ремонт доріг загального користування місцевого значення на суму 442, 5тис.грн.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x