Зброю та наркотики виявили правоохоронці у Черкасах та Смілі

Зброю та наркотики виявили правоохоронці у Черкасах та Смілі

Співробітниками Четвертого територіального Управління Департаменту протидії наркозлочинності спільно з прокуратурою області та слідчими слідчого Управління ГУНП в Черкаській області було продовжено відпрацювання міста Сміла та міста Черкаси, в ході якого було затримано 2 особи у порядку статті 208 КПК України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП Черкаської області.

З помешкань наркозбувачів вилучено 60 грамів психотропної речовини – амфетамін, 200 грамів особливо небезпечного наркотичного засобу – марихуана, 2 кілограми прекурсорів, електронні ваги,засоби для виготовлення та фасування, а також грошові кошти, здобуті від незаконного обігу наркотичних засобів. Крім того, з незаконного обігу вилучено вогнепальну зброю, 129 патронів різного калібру та кошти, здобуті від незаконного обігу наркотичних засобів.

Заборонені речовини направлені до криміналістичного центру МВС з метоюпроведення експертизи.

Як повідомив начальник Четвертого територіального Управління Департаменту протидії наркозлочинності Роман Панасюк, за даними фактами відкриті кримінальні провадження за частиною 2 статті 307 (Незаконне пересилання чи збут наркотичних засобів) Кримінального Кодексу України. Наркоторговцям загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x