25 вулиць та площ відремонтували цього року в Умані

25 вулиць та площ відремонтували цього року в Умані

В Умані продовжуються роботи з поточного ремонту вулиць. Протягом 2016 року відремонтовано 25 вулиць та площ міста. Про це повідомив в.о. начальника відділу житлово-комунального господарства Уманської міської ради Віталій Харченко під час селекторної наради, яку 21 липня провів заступник Черкаської облдержадміністрації Костянтин Омаргалієв. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Уманської міськради.

Як зазначив Віталій Харченко, у 2016 році за кошти міського бюджету відремонтовано 4 площі (Соборності, Перемоги, Конституції, Івангородська) та 21 вулиця міста: Садова, Тищика, Незалежності, Європейська, Шевченка, Київська, Визволителів, Довженка, Небесної сотні, Теплична, Заводська, Залізняка, Дерев’янка, Новоуманська, Мазепи, Горького, Велика фонтанна, Грушевського, Успенська, Леваневського, Гонти. Всього відремонтовано 7 220 м2 дорожнього покриття на загальну суму 1,9 млн. грн.

За словами Віталія Петровича, основний фінансовий тягар щодо ремонту вулиць і тротуарів лягає на міський бюджет. Проте є приклади, коли до ремонту долучаються приватні підприємці, як це було з ремонтом тротуару провулка Тихий. Також за рахунок підприємця, який здійснює будівництво по вул. Грушевського, буде відремонтовано тротуарну частину вулиці, що була зруйнована внаслідок будівельних робіт.

Щодо планів на ІІ півріччя поточного року Віталій Харченко зазначив, що рішенням сесії від 20 липня 2016 року додатково виділено 1,2 млн. грн. на поточний ремонт доріг. Перші у черзі на ремонт: вул. Праці, Тімірязєва, Михайлівська, Радзієвського, Чкалова, пл. Гагаріна, Енергетична, Залізнична та Вокзальна. Також цього року планується виконати капітальний ремонт вулиці Незалежності (від вул. Чехова до Івангородської площі) та вулиці Козацької.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x