Золотонісців навчатимуть працювати з “Prozzoro”

Золотонісців навчатимуть працювати з “Prozzoro”

В управлінні економіки повідомляють всіх місцевих розпорядників бюджетних коштів, державних, комунальних підприємств та зацікавлених суб’єктів господарювання, які працюють з бюджетними установами, про майбутній просвітницький захід щодо опанування нової системи держзакупівель. Про це «Нова Доба» дізналася із сайту zolotonosha.ck.ua

03 серпня у Будинку дитячої та юнацької творчості відбудеться безкоштовний консультативно-інформаційний семінар з вивчення процесу електронних державних закупівель у системі Prozzoro. Кожен слухач отримає практичні навички роботи в системі, консультації щодо бухгалтерського обліку допорогових закупівель, подання звітності в системі. Також золотонісці дізнаються про нові правила і норми проведення та участі у закупівлях за державні кошти. Вони набули чинності згідно Закону України «Про публічні закупівлі», норми якого з 1 серпня 2016 року є обов’язковими для всіх розпорядників коштів.

Проводитиме семінар куратор Юлія Кіт-Сніжко – куратор Черкаського регіону по системі Prozzoro від Міністерства економічного розвитку та торгівлі. Розпочнеться захід об 11:00, а безпосередню реєстрацію учасників слід здійснити за півгодини раніше.

Взяти участь у зустрічі можливо попередньо зареєструвавшись в міському управлінні економіки. Термін декларування своїх намірів – до першого серпня. Подати заявку можна за телефоном 5-22-79, або ж звернувшись до 11 чи 12 кабінетів на Садовому проїзді 8 (Будівля Міської ради).

Нагадаємо, за рік роботи на державних закупівлях система Prozzoro вже зуміла заощадити 1,5 мільярди гривень бюджетних коштів, провівши понад 100 тисяч тендерів. Про це ще 1 червня на засіданні Уряду розповів віце прем’єр-міністр Степан Кубів. Також посадовець нагадав, що реформа закупівель розпочалася суто з волонтерської ініціативи.

З 1 квітня всі органи центральної влади вже перейшли на електронну систему державних закупівель.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x