Родео для байкерів влаштували в Черкасах

Родео для байкерів влаштували в Черкасах

Байкери з усієї України показували вищий клас у Черкасах. Там пройшло «Мотородео», де визначили найбільш умілих гонщиків.
Вимоги змагань – швидко, але обережно обійти кожну фішку, плавно увійти в поворот і виконати непросту фігуру. Повідомляє 24 канал.

– Складність траси в тому, що дуже багато розворотів на місці, навколо фішок. Дуже багато поворотів. Потрібно проходити на маленькій швидкості з великим виворотом керма, – розповів учасник турніру «Мотородео» Роман Чеберяка.
У кожного учасника турніру є дві спроби, щоб пройти дистанцію. За помилки – штрафні секунди.
«Мотородео» – не тільки спортивний захід. Найважливіше, за словами організаторів, – підвищити безпеку мотоциклістів на дорогах.
– Ці фішки – це перешкоди на дорогах. Тому завдяки цим створеним маршрутам ми можемо з легкістю подолати перешкоди на дорогах, – розповіла учасниця турніру Олександра Бахолдіна.

Мотоциклістів розподілили на 4 змагальні категорії, в залежності від ваги мотоциклів. Серед лідерів груп і визначили переможців. Крім медалей, чемпіони отримали призові і захисний одяг для безпечних подорожей на двоколісних.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x