На Золотоніщині дитячі пустощі призвели до пожежі

На Золотоніщині дитячі пустощі призвели до пожежі

25 липня о 15:50 в селі Піщане, на вулиці Підлипівській загорілася приватна надвірна споруда. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

На ліквідацію займання за викликом господарки, прибули рятувальники 8-ї державної пожежно-рятувальної частини з міста Золотоноша та спеціально пристосована для пожежогасіння техніка місцевого приватного сільськогосподарського підприємства.

Спільними зусиллями вогнеборців пожежу вдалося швидко ліквідувати та запобігти поширенню вогню на сусідні житлові будівлі.

Як з`ясувалося, 9-річний онук господарів, знайшовши сірники разом із товаришами заховався на горищі повітки. Під час гри із сірниками хлопці випадково підпалили солому, яка зберігалася під дахом. Злякавшись, юнаки покликали на допомогу бабусю, але ані жінка, ані сусіди, які допомагали господині боротися із вогнем, ліквідувати загорання не змогли.

У результаті пожежі вогнем знищено покрівлю та перекриття споруди, доїльний апарат та 3 велосипеди, які знаходилися всередині споруди.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x