Житель Городища украв на Корсунщині автомобіль

Житель Городища украв на Корсунщині автомобіль

Транспортний засіб молодик викрав удень з чужого подвір’я та поїхав кататись. Його розшукали у Смілянському районі, де він намагався продати автомобіль. За вчинене йому загрожує позбавлення волі на строк до шести років. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Корсунь-Шевченківського відділення поліції зателефонував 44-річний житель одного із сіл району. Чоловік повідомив, що з подвір’я викрадено його автомобіль. На вказану адресу виїхала слідчо-оперативна група.

Правоохоронці з’ясували, що заявник удень був відсутній вдома. А коли повернувся, виявив відсутність в гаражі свого автомобіля та бензопили. Потерпілий надав опис викраденого транспорту. Працюючи над розкриттям даного кримінального правопорушення до співробітників карного розшуку надійшла оперативна інформація, що автомобіль, схожий на викрадений у потерпілого, бачили на території Смілянського району, де молодик намагався його продати невідомому чоловіку. Правоохоронці затримали підозрюваного та доставили до відділення поліції. Зловмисником виявився 21-річний житель міста Городище, який перебував у розшуку за крадіжки. Правоохоронці перевіряють хлопця на причетність до вчинення інших кримінальних правопорушень на території області.

Даний транспортний засіб вилучено. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка поєднана з проникненням) та частиною 1 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Покарання за вчинення кримінального правопорушення передбачено позбавлення волі на строк до шести років. Наразі вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу підозрюваному. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x