До дитсадочка у Жашкові завітали пожежники

До дитсадочка у Жашкові завітали пожежники

26 липня у рамках довготривалої акції «Безпечне літо» співробітники Жашківського районного сектору Управління ДСНС у Черкаській області завітали до дитячого садочка «Малютка», що в районному центрі. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Захід, який зібрав на спортивному майданчику дошкільного закладу близько півсотні малюків, розпочався з ознайомлення дітей з основними небезпеками літа під час відпочинку на воді та в лісі.

Співробітники ДСНС застерегли малечу від небезпечних забав із сірниками та запальничками, а також в ігровій формі навчили дітей, як діяти у випадку пожежі.

Вивчивши правила безпеки та попрактикувавшись з набором номера «Служби порятунку», вихованці садочка мали можливість ознайомитися з пожежним автомобілем та бойовим обладнанням і спорядженням, яке рятувальники використовують під час ліквідації надзвичайних подій. Найсміливіші навіть спробували загасити умовну пожежу та приміряти обладунки рятувальника.

По завершенню заходу діти та їхні вихователі отримали застережні листівки та брошури.
«Захід пройшов цікавою та повчально, адже дуже важливо, щоб дітки знали правила безпечної поведінки та вміли діяти під час можливої надзвичайної події», – зізнаються вихователі дитячого садочка.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x