На Чорнобаївщині молодик обікрав свою бабусю

На Чорнобаївщині молодик обікрав свою бабусю

Чоловік із домоволодіння старенької викрав металеві вироби та грошові кошти, які витратив на розваги та оковиту. Чоловіка доставлено до відділення поліції для дачі показів. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До Чорнобаївського відділення поліції зателефонувала 77-річна жителька одного із сіл району. Пенсіонерка розповіла, що її підсобне приміщення обікрали. На вказану адресу виїхала слідчо-оперативна група.

Правоохоронці з’ясували, що заявниця деякий період часу була відсутня за місцем свого проживання, а натомість за будинком доглядав її онук. Коли вона повернулась і оглянула домоволодіння, то виявила відсутність металевих виробів та грошових коштів в сумі 600 гривень. Правоохоронці поспілкувались з 28-річним онуком потерпілої, який розповів, що йому потрібні були гроші на оковиту, він зібрав металеві вироби в підсобному приміщенні, які продав знайомим. Окрім цього він знайшов гроші, які також витратив на розваги.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x