Чи можна отримати субсидію у разі купівлі товару вартістю від 50 тисяч гривень?

Як повідомляє заступник начальника управління соціального захисту населення Соснівського району Наталія Матвійчук, однією із причин, через яку можуть відмовити у наданні субсидії, є одноразове придбання певного товару на суму від 50 тисяч гривень.

За її словами, факт покупки вартістю від 50 тисяч гривень претендент на отримання субсидії повинен зазначити у відповідній декларації. Утім, далеко не всім, навіть у випадку подібної покупки, відмовляють.

– Такі питання розглядає комісія, яка може прийняти рішення, що людині необхідно надати субсидію. Бо, наприклад, вона продала трикімнатну квартиру, купила двокімнатну, а різницю витратила на лікування. У таких випадках людям дають можливість отримати субсидію, – зазначає вона.

Між тим, якщо людина приховала факт дороговартісної покупки, то для вияснення правдивості даних соціальні інспектори звертаються до фіскальних служб.

– Усе відслідковується і вираховується, тому не потрібно приховувати факти придбання певного товару на суму від 50 тисяч гривень і більше, – пояснюють у департаменті.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x