Вистава «Їжачок в Тумані»

Вистава «Їжачок в Тумані»

Головні зірки латвійського кіно – в Україні!

Ми, звичайно, пам\’ятаємо блискучу плеяду прибалтійських акторів, які з величезним успіхом знімалися в радянських фільмах. Але радянського кіно, як і Радянського Союзу, давно вже немає. На сьогодні лише три актори з Латвії – Арніс Ліцiтіс, Івар Калниньш і Мартiньш Вілсонс – як і раніше неймовірно популярні. Вони продовжують активно зніматися, грати в театрі та їздити на гастролі. І ось, вперше, вся зоряна трійця об\’єдналася в одному проекті. Режисер і актор Мартіньш Вілсонс поставив веселий музичний спектакль «Їжачок в тумані» за мотивами популярних оповідань і казок Сергія Козлова. Постановка вийшла яскравою, незвичайною і користується величезним успіхом у глядачів! Це єдина в Латвії вистава, яка отримала цілий ряд запрошень на престижні театральні фестивалі. Тепер Калниньш, Ліцiтіс і Вілсонс демонструють своє творіння в містах Латвії, де грають і співають «Їжачка» латвійською. І, звичайно, готуються до туру по Україні. Приходьте і переконайтеся особисто, що видатні актори знаходяться в приголомшливій формі! Три абсолютно різних актора, яких об\’єднують спільний проект і любов до України.

Арніс Ліцітіс.

Арніс Ліцітіс – абсолютний рекордсмен Латвії за кількістю зіграних в кіно ролей. Їх у нього набирається понад 150 і список регулярно поповнюється. Зовсім недавно вийшов 16-серійний фільм «Гастролери», в якому Ліцитіс зіграв одного з головних героїв. А в кінці року відбудеться прем\’єра латвійського фільму про події Другої світової війни з Арнісом в головній ролі…

Дата: 27 жовтня 2016, 19:00
Де: бульв. Шевченка, 249, ПК «Дружба народів»

Ціна – від 150 до 500 грн

Замовлення, доставка та бронювання квитків за тел .: (093) 295-70-01, (098) 043-33-66. А також в касі Будинку торгівлі, 1 поверх, тел.: (0472) 56-01-19, (098) 118-89-45, (063) 399-89-32.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x