Дмитро Скапінцев: «Гадаю, що на чемпіонаті Європи виступив успішно»

Дмитро Скапінцев: «Гадаю, що на чемпіонаті Європи виступив успішно»

Вихованець «Черкаських Мавп» 18-річний Дмитро Скапінцев абсолютно органічно вписався у збірну U-20 і на тлі старших товаришів по команді виглядав повноцінною бойовою одиницею на Чемпіонаті Європи. Мине кілька днів, і Дмитро вирушить вже зі своїми однолітками на чемпіонат Європи U-18 (дивізіон В, 29 липня – 7 серпня, Македонія). І поки свіжі у пам\’яті події у Гельсінкі, ми скористалися моментом їх зафіксувати вустами наймолодшого члена збірної України U-20 Дмитра Скапінцева. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби БК «Черкаські Мавпи».

– Я гадаю, що на чемпіонаті Європи U-20 виступив успішно. Отримав чималий досвід. Зміг зіграти на достатньо високому рівні. Думаю, тренер мною також задоволений. І зараз підсилю команду у збірній U-18.

– Головний тренер Максим Міхельсон після заключного матчу у Гельсінкі Україна – Чехія зізнався, що у тебе були пошкодження (пряма мова: Плюс до усіх наших травм вчора не міг грати Скапінцев, дуже погано себе почував і виходив на майданчик лише тоді, коли бачив що без нього ніяк. За що йому велика подяка – ред.), але ти все одно просився вийти на майданчик, допомогти команді?
– Гадаю, на цьому не слід зосереджувати увагу. Грав, бо команда потребувала моєї допомоги.

– З чехами ви зіграли надрезультативно (українці поступилися 103:105 – ред.). У захисті був прохідний двір?

– Я думаю, такий результат, наслідок недбалої гри у захисті. Не до кінця виконали тренерську установку на дії під своїм щитом. А коли забивали, також не відчували особливого спротиву з боку суперника. Тому, напевно, обидві команди перетнули межу у 100 набраних очок.

– Отримавши досвід гри на рівні 20-тирічних, у матчах з однолітками на чемпіонаті Європи U-18 напевно відчуватимеш себе королем?
– Королем себе відчувати не буду, але впевненіше почуватимусь, це безперечно. Постараюся максимально допомогти команді.

– Фізично почуваєш себе нормально, чи втома вже тебе накрила?
– Сильної втоми не відчуваю. Хоча позаду стільки напружених матчів (Україна зіграла у Гельсінкі сім матчів – ред.). Певна втома є і після дороги, але це нормально. Відісплюся, відновлюся. У мене залишилося більше позитивних емоцій. Звичайно, прикро, що чвертьфінал програли. З такою командою могли боротися за вищі місця. Але це баскетбол.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x