Біля черкаського залізничного вокзалу вилучили мінометну міну

Біля черкаського залізничного вокзалу вилучили мінометну міну

25 липня до обласної рятувальної служби надійшло повідомлення про виявлення 82-міліметрової мінометної міни у мікрорайоні «Привокзальний». Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

На небезпечну знахідку на вулиці Смілянській натрапили працівники, які проводили земляні роботи навколо накопичувального басейна, більш відомого серед черкащан, як «озеро Ріца». Зупинивши проведення робіт про вибухонебезпечний предмет було поінформували Службу «101».

Згідно із планом взаємодії, на місце події прибули представники національної поліції, які охороняли периметр небезпечної території, допоки на вулицю Смілянська не прибула група піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС, яка на час виклику знешкоджувала снаряди у Камянському районі.

Сапери Управління вилучили мінометну міну, яку вивезли на спеціальний полігон, де знищили шляхом підриву. За допомогою спеціальних приладів провели додаткове інженерне обстеження території на місці проведення робіт. Інших вибухонебезпечних предметів у цьому районі виявлено не було.

Усього з початку року саперами Управління виявлено та знищено вже 633 різноманітні боєприпаси часів минулих війн

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x