Дітям показали як збирають урожай

Дітям показали як збирають урожай

Днями голова Городищенської районної адміністрації Олексій Лавріненко ініціював проведення для вихованців табору «Надія», який діє при Михалівській церкві, пізнавальної екскурсії хліборобською Городищиною. Діти побували у с. Хлистунівка на полі фермера Віктора Гарагая, де саме збирали урожай. Не тільки побачили, як вирощують зернові, а й мали змогу посидіти в кабіні сучасного комбайна!
Потім вирушили на млин приватного підприємця Олександра Мусієнка, який цікаво розповів і показав, як золоте зерно перетворюється на запашне білосніжне борошно. Юні городищани побували і в цеху, ознайомилися з технологією виробництва макаронних виробів. Олександр Васильович поділився секретами виготовлення якісної продукції, які вивчив під час стажування за кордоном.

Дітям показали як збирають урожай

Вихованці табору дякували всім, хто подарував їм незабутні враження, патріотичними піснями та щирими словами. У «Надії», куди щоліта збирає дітей митрофорний протоієрей, благочинний Городищенського району Іван Жигало, у кожне дитяче серце вкладають зерно патріотизму, духовності, любові до рідного краю, землі-годувальниці, навчають поважати людей та їхню працю. Нехай із цих зерен проростуть міцні паростки добра, дадуть щедрий урожай.

Дітям показали як збирають урожай

Володимир Чос

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x