У Катеринополі втопилася 16-річна юнка

У Катеринополі втопилася 16-річна юнка

Безутішним є горе матері, старшої сестри, бабусі, всіх рідних, які у четвер, 28 липня, попрощалися із Юлією Кожушко. Хоронили її у весільному платті та фаті. 16-річна дівчинка попереднього дня втопилася у ставку, що знаходиться у центрі Катеринополя.

Як повідомив начальник Катеринопільського районного сектору Управління служби з надзвичайних ситуацій у Черкаській області Руслан Слободяник, Юлія разом із своїми друзями пішла 27 липня на дитячий майданчик.
За інформацією «надзвичайників», якогось моменту діти вийшли на берег водойми. Так трапилося, що 6-річна подружка Юлії опинилася у воді, Але їй пощастило, бо її врятував дорослий чоловік. Перелякана дитина побігла додому. Трохи пізніше помітили відсутність Юлії. Водолази, які прибули за тривожним викликом із Черкас, знайшли тіло юнки. Вона була одягнута, правда на одній нозі не було взуття. Тож є версія, що вона хотіла дістати з води шльопанця, але послизнулася і опинилася у водоймі. Самостійно вибратися не змогла, бо бетонні плити, якими обкладено ставок, заросли водоростями, що не всякому дорослому це під силу, а дівчині завадили ще й наслідки хвороби – ДЦП.

Василь Ходзіцький

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x