Черкаській вокальній студії «Браво» – 6 років

Черкаській вокальній студії «Браво» – 6 років

Зразкова вокальна студія «Браво» при ЦДЮТ Черкас відзначили ювілей. З нагоди юні таланти провели відбірковий тур конкурсу «BRAVO SOUND» за підтримки інтернет-авторинку України «CARZILLA». Про це «Нова Доба» дізналася в Центрі дитячої та юнацької творчості Черкас.

Вихованці Зразкової вокальної студії «Браво» мали змогу продемонструвати свої вокальні таланти та почути думку високошанованого і компетентного журі. Учасники змагалися у вікових категоріях: до шести років, 7-9,10-12 та 13-16 років. Підтримати конкурсантів прийшли батьки, друзі, а також вихованці гуртка «Юні кореспонденти», що працює в Центрі дитячої та юнацької творчості.

Журналісти-початківці відмітили, що найменші учасники емоційно та щиро виконували популярні дитячі пісні, з легкістю беручи складні ноти, незважаючи на свій юний вік. Конкурсанти вікової категорії 10-12 років зачарували витонченістю та силою голосів. А найстарші вокалісти вразили своїх глядачів любов’ю до пісні та запальними виступами.

До відома: зразкова дитяча вокальна студія “БРАВО” розпочала свій творчий шлях у 2008 році та активно розвивається. Сьогодні у студії займається більше 50 вихованців віком від 5 років: підготовчі групи, молодший та старший ансамблі, дуети, солісти. Кожна група має свій репертуар, творче обличчя і традиції.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x