Бюджет Черкас на 2016 рік – відкоригували

Бюджет Черкас на 2016 рік – відкоригували

Зміни до головного фінансового документу міста депутати внесли під час засідання сесії, яке відбулося 28 липня. Доходи міського бюджету, згідно з пояснювальною запискою до проекту рішення, наразі затверджені в сумі 2 049 126 611,06 грн. За проект рішення із запропонованими пропозиціями висловилася більшість із присутніх обранців. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі Черкаської міської ради.

За словами директора департаменту фінансової політики Наталії Джуган, за результатами виконання бюджету Черкас за перше півріччя 2016 року місто має факт перевиконання дохідної частини на 12 відсотків (а це – 43 млн грн). Відтак, це дає підстави скоригувати в бік збільшення як його дохідну, так і видаткову частини.

– Таким чином, ми на сто відсотків можемо забезпечити підвищення мінімальної заробітної плати працівникам бюджетних установ, можливість перевезення пільгових категорій нашим тролейбусним управлінням. Майже на 62 мільйони гривень збільшено бюджет розвитку, що дасть можливість додатково відремонтувати міські дороги й у цілому продовжувати реконструкцію вуличної інфраструктури, – пояснила вона.

Крім того, на сесії депутати внесли відповідні зміни й до Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Черкаси на 2016 рік.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x