Учасниця війни зі Звенигородщини відзначила 90-річчя

Учасниця війни зі Звенигородщини відзначила 90-річчя

Днями заступник голови райдержадміністрації Руслан Каюк, начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Юрій Піковський, голова профспілки агропромислового комплексу Лідія Слиньченко спільно з головами районних організацій ветеранів Петром Уманцем, Товариства Червоного Хреста Володимиром Слиньком привітали із 90-річним ювілеєм учасницю війни, ветерана праці, остарбайтера, кавалера ордена «Знак Пошани» Марту Тарасівну Бабій. Про це «Нова Доба» дізналася в Звенигородській РДА.

Вручили ювілярці грамоту райдержадміністрації, подарунки. На її адресу звучали щирі слова вдячності за особистий внесок у розвиток сільського господарства в повоєнні роки, активну участь у розвитку ветеранського руху, принциповість, порядність і чесність.
Народилася Марта Тарасівна в селі Кобиляки Звенигородського району, під час війни її разом з іншими дівчатами відправили до Німеччини, де вона працювала на радіофабриці в Берліні та на будівництві. Після звільнення у 1945 році повернулася додому. По закінченні сільськогосподарського інституту довгий час працювала начальником станції захисту рослин в місті Звенигородка.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x