Народний депутат привітав корсунський дитячий садок із ювілеєм

Народний депутат привітав корсунський дитячий садок із ювілеєм

Дитячий навчальний зак­лад №8 «Сонечко» знаходиться у привокзальному мікрорайоні міста Корсуня-Шевченківського. Побудований він 1976 року. Тут розміщено чотири ігрових майданчики і один спортивний, є також екологічна стежка зі штучною водоймою, куточок лісу й саду, дослідні ділянки для малечі. Влітку на подвір’ї садочка допомагає створити сприятливий мікроклімат клумба-фонтан.

Проектна потужність закладу розрахована всього лише на 86 місць, проте відвідують садочок 160 дошкільнят. Це спричиняє певні проблеми як для самих дітлахів, так і для гостей дитячого садочка. Перевантаженість закладу надто відчувається в музично-спортивній залі, й особливо під час свят, на які приходять батьки, бабусі та дідусі з навколишніх сіл, щоб помилуватися дітками й онуками, отримати велике задоволення від їхніх виступів. У такі моменти в залі збирається до 60 осіб, а температура в приміщенні сягає +40°. Звісно, за цих умов про комфорт говорити не доводиться.

«26 серпня 2016 року ДНЗ «Сонечко» святкуватиме своє 40-річчя з дня відкриття. Гостей буде багато. Тож адміністрація закладу спільно з батьківським комітетом вирішили звернутися за допомогою в вирішенні питання температурного комфорту закладу до нашого народного депутата Геннадія Борисовича Бобова. Народний обранець уже неодноразово сприяв у вирішенні наших поточних проблем і надавав необхідну допомогу. Завдяки його турботі заклад отримав телевізійну техніку й дитячі меблі.
Нині Геннадій Борисович також не залишився осторонь наших потреб, і вже 1 серпня ми отримали від нього сучасний потужний кондиціонер, який невдовзі встановлять у музично-спортивній залі дошкільного закладу.
Тож від імені адміністрації садочка та батьківського комітету хочемо подякувати нашому депутату за увагу і своєчасну допомогу. Зичимо шановному Геннадію Борисовичу всіляких гараздів, міцного здоров’я йому та його родині й подальших добрих справ на благо майбутнього – наших дітей. Земний Вам уклін і велике спасибі!» – йдеться в колективному листі від імені працівників закладу й членів батьківського комітету ДНЗ «Сонечко» Корсунь-Шевченківської міської ради, що надійшов на адресу нашої редакції.

«Щиро вітаю дитячий садочок із ювілеєм! В освітньо-виховних закладах кується майбутнє України. Адже нинішні малюки вже через 15–20 років будуть формувати обличчя нашої держави. Хтось може сказати: «Це дуже великий проміжок часу!» Але час біжить надто швидко. Переконаний, що ми маємо думати наперед, уже сьогодні створювати всі умови для того, щоб наші дитячі садки і школи були забезпечені всім необхідним. Звичайно, про це повинна дбати держава. Однак зараз на якусь серйозну програму державної допомоги годі й розраховувати. Тому треба всіляко допомагати один одному і створювати комфортні умови для дітлахів власними силами. Особисто я переконаний, що в нинішні важкі часи це потрібно робити обов’язково. Хочу привітати всіх причетних до такого гарного свята, побажати міцного здоров’я, миру і злагоди! Давайте не забувати про майбутнє, як би там важко не було в сьогоденні, і працювати на благо нашої держави!» – говорить народний депутат Геннадій Бобов.

Сергій Лісовський

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x