На Уманщині викрили наркоторговця

На Уманщині викрили наркоторговця

Співробітниками Четвертого територіального Управління Департаменту протидії наркозлочинності під час відпрацювання ймовірних місць розповсюдження наркотичних засобів на території міста Умань та Уманського району було задокументовано факт незаконного обігу наркотичних засобів місцевим жителем. «Нова Доба» про це дізналася в секторі комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.

Проводячи відпрацювання території Уманського району з метою виявлення місць та осіб причетних до незаконного збуту наркотичних засобів та психотропних речовин працівники поліції виявили особу, яка займалася збутом наркотичних засобів. У зловмисника виявлено медичні шприци з вмістом речовини зовні схожої на наркотичний засіб – опій ацетильований. Вилучені речові докази направлено до НДЕКЦ МВС з метою проведення експертизи.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального Кодексу України.
Наркоторговцю загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x