Вихованець «Черкаських Мавп» серед кращих ребаундерів чемпіонату Європи

Вихованець «Черкаських Мавп» серед кращих ребаундерів чемпіонату Європи

Дмитро Скапінцев демонструє високі статистичні показники в складі юніорської збірної України. Після групового етапу чемпіонату Європи серед вісімнадцятирічних у дивізіоні (В) відразу троє гравців збірної України входять у список найпродуктивніших. Про це «Нова Доба» дізналася з сайту «Черкаський спорт».

Так центровий «Черкаських Мавп» – Дмитро Скапінцев один з небагатьох гравців чемпіонату Європи, який у своїй середній статистиці за матч має дабл-дабл. У середньому за тур він здобуває 13.2 очка та 10.2 підбирання. За показником підбирань наш центровий п’ятий у дивізіоні. Перший у цьому компоненті грузин Гога Бітадзе (11.6 підбирання).

А захисник нашої збірної – Михайло Горобченко після учорашнього матчу з Шотландією вийшов на третю позицію у чемпіонаті за кількістю результативних передач. У середньому за гру він віддає 4.8 передачі, четвертий показник на турнірі за кількістю передач у його земляка – Іллі Тиртишника, який роздає 4.5 передачі. Кращий асистент групового етапу чемпіонату Європи – Ненад Дмітревскі з Македонії (8.8) передачі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x