За збут незаконно виготовленого алкоголю засуджено трьох осіб

За збут незаконно виготовленого алкоголю засуджено трьох осіб

У липні поточного року законної сили набрали 3 обвинувальні вироки у справах про злочини, пов’язані з незаконним обігом підакцизних товарів та алкогольних напоїв, державне обвинувачення у яких підтримувалося працівниками прокуратури області. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі прокуратури Черкаської області.

За результатами судових розглядів підтверджено обвинувачення 3 осіб у незаконному придбанні з метою збуту, зберіганні та транспортуванні з вказаною метою, а також збуті незаконно виготовлених алкогольних напоїв та підакцизних товарів, відповідальність за що передбачена ч. 1 ст. 204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України.

У вказаних справах судами засудженим призначено покарання у межах санкції ч. 1 ст. 204 КК України у вигляді штрафу, загальна сума якого склала 54,4 тис грн. Крім того, за вироками судів конфісковано та прийнято рішення про знищення більше 3,5 т фальсифікованих алкогольних напоїв.

Робота на вказаному напрямі триває.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x