За крадіжку смілянину «світить» до шести років позбавлення волі

За крадіжку смілянину «світить» до шести років позбавлення волі

Правоохоронці затримали 29-річного раніше судимого смілянина, який вдруге обікрав домоволодіння батьків свого шкільного товариша. Слідством було встановлено ще 5 фактів його кримінальної діяльності. Зловмиснику обрана міра запобіжного заходу – тримання під вартою. Про це «Нова Доба» дізналася в секторі комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.

До чергової частини Смілянського відділу поліції звернувся 46-річний місцевий житель та повідомив про крадіжку. Чоловік розповів поліцейським, що з його домоволодіння зник ноутбук, шуруповерт і золота обручка.
Правоохоронці, що прибули за викликом, при огляді місця події не виявили жодного пошкодження в будинку. Встановили коло осіб, з якими вони підтримували стосунки. Перевіряючи місцеві ломбарди, робітник одного з них розповів, що розшукувані речі у нього були, і надав опис чоловіка, який їх приніс. Ним виявився 29-річний шкільний товариш сина потерпілого. Також було встановлено, що підозрюваний раніше вже вчиняв крадіжку з будинку потерпілих, за що відбував покарання. Звільнившись, обікрав їх помешкання вдруге. Викрадене здав до ломбарду, а кошти витратив на власні потреби.

Слідством встановлено ще 5 епізодів його кримінальної діяльності. За цим фактом Смілянським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Чоловіку обрана міра запобіжного заходу – тримання під вартою. Триває слідство.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x